De kosten voor een app laten maken

De meeste bedrijven overwegen het niet om een applicatie te laten maken, omdat e denken dat dit teveel geld kost. Maar dat is niet helemaal waar. In dit artikel geven we jou een indicatie betreft de prijzen voor het laten maken van een app. Lees snel verder en wij vertellen jou meer over het laten maken van een app en waar je allemaal aan moet denken wanneer je dit van plan bent.

Waar een app laten maken?

Een app kun je in principe overal laten maken. Er zijn genoeg binnenlandse en buitenlandse bedrijven die jou hier bij kunnen helpen. Bedrijven binnen Nederland vragen best veel geld voor het laten maken van een app. Maar een applicatie kun je een stuk goedkoper laten maken in het buitenland. Het nadeel hiervan is dat miscommunicatie. In de meeste lage lonen landen spreken ze niet zo goed Engels, waardoor het lastig is om je verwachtingen duidelijk te maken. Je betaalt dan wel minder geld voor het laten maken van een applicatie, maar de kwaliteit is er niet minder om.

Kosten voor een applicatie

De kosten in Nederland kunnen oplopen tot € 5000,-. In het buitenland zal dit bedrag een stukje lager liggen, omdat de arbeidsuren hier minder duur zijn. Toch raden we je aan om een applicatie te laten maken in Nederland, omdat je zeker weet dat het goed gebeurd. Ook kun je rekenen op support wanneer er iets met de applicatie gebeurd en daarnaast kunnen ze de applicatie ook voor je onderhouden. Meer weten over het laten ontwikkelen van een app? Kijk dan eens op app laten ontwikkelen.

Leave a Reply